Erfaren vinduespudser i Sønderborg

CleanTek er din lokale vinduespudser i Sønderborg. Vi holder til i Rødekro, men dækker hele det sønderjyske område. Vi servicerer allerede et hav af private og erhverv, men har altid plads til at kunne dele vores ekspertise med flere. Vi er eksperter i vinduespolering med mere end 30 års erfaring på området. Det betyder ikke alene erfaring, men også knowhow og viden om det rette udstyr til enhver situation.

Vinduespudser med udstyret i orden

Hos CleanTek betyder det noget, hvor godt vi udfører vores arbejde. Vi stræber efter altid at efterlade os flotte resultater og tilfredshed. Derfor har vi også lagt stor vægt på at sikre, vores udstyr er i orden. Det betyder også, at vi kan udføre enhver opgave, da vi har forskelligt udstyr, der egner sig til forskellige situationer.

Vi kan både udføre arbejdet med vinduespolering i hånden samt med rentvandsanlæg. Valget afhænger af den specifikke opgave. Vi har teleskopstænger, der kan nå op i 12 meters højde. Højere end det kan vi nå via lift. Det betyder også, vi kan polere alt fra et etplanshus til etagebyggerier og endda uden både salte, kalk og kemikalier.

Hvad koster en vinduespudser i Sønderborg

Prisen for vinduespudsning hos CleanTek kan variere, da der ikke er en fast kalkulator. Prisen afhænger af forskellige faktorer, herunder:

  • Størrelse på beboelse
  • Tilgængelighed og højde
  • Vinduestype

Derudover kommer der an på frekvens af vinduespudsningen. Vi har alt fra kunder, der har brug for en enkelt vinduespudsning til kunder, der får pudset vinduer hver 3. måned. Vi kan lave en aftale, der passer præcis til dine behov.

Ønsker du et uforpligtende
rengørings tilbud?

CleanTek leverer altid et skinnende resultat

Vi har en række professionelle vinduespudsere, der med deres mange års erfaring i branchen altid leverer et skinnende resultat. Mangler du en vinduespudser i Sønderborg, vil CleanTek derfor gerne være din foretrukne samarbejdspartner. Vi kan løse enhver opgave indenfor vinduespudsning, -polering og rengøring uanset størrelse på opgaven. Hos CleanTek sætter vi faglig stolthed højt og forlader derfor aldrig en opgave, før både kunden og vi er tilfredse. Det betyder også, at vinduerne er skinnende rene uden striber. Mindre kan ikke gøre det for os.

Du er velkommen til at bestille et uforpligtende tilbud på vinduespudsning. Du skal blot oplyse dine kontaktoplysninger og beskrive opgaven. Her er eksempelvis boligstørrelse og -type samt højde og tilgængelighed relevant, for at vi kan vurdere opgaven bedst muligt og komme med et realistisk tilbud. Du kan også give os et kald, hvor vi kan snakke om din mulige opgave og finde den bedste løsning.

Vi har udstyret og ekspertisen