Håndværkerrengøring

CleanTek tilbyder professionel rengøring af alt, om det drejer sig om rengøring efter ombygning/byggerod, fraflytning, eller en nikotin ramt lejlighed. Vi tilbyder blandt andet også rengøring mens bygge arbejdet står på, og efter det er afsluttet.

Håndværkerrengøring kræver lidt ekstra ud over det sædvanlige rengøringsarbejde, derfor har Clean Tek kompetent personale og det nødvendige udstyr – sammen med mange års erfaring ved vi præcis hvad der skal til for at få styr på byggepladsen, værkstedet, kontorlokalerne eller hvad det måtte være. Vi sørger for arbejdet bliver udført hurtigt og effektivt.

Vi tilbyder bland andet også rengøring af skurvogne i forbindelse med at byggearbejdet stå på, samt oprydning af byggeplads under og efter endt byggeri.

Mange års erfaring med rengøring efter håndværkere

Vores mange års erfaring gør, at vi hos CleanTek er vant til at samarbejde med div. aktører på byggepladsen, så rengøringsarbejdet kan udføres løbende, efterhånden som håndværkerne er færdige.

Vores dygtige og kompetente medarbejdere, med kvalitetssans inden for håndværkerrengøring, gør os i stand til at udføre rengøring i høj kvalitet.

Ønsker du et uforpligtende
rengørings tilbud?

Kontakt os for et tilbud på håndværkerrengøring

Er du interesseret i en håndværkerrengøring eller vil du høre mere om, hvad det indebærer? eller hvordan vi kan skræddersy rengøringen til netop jeres behov, så er du velkommen til at kontakte os.

​Vi kommer gerne forbi og udarbejder et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi har udstyret og ekspertisen