Søger du en vinduespudser i Haderslev?

Det anses som en kunst at pudse vinduer, så de bliver rene, skinnende og uden striber, men det kræver også det rette udstyr og den rette ekspertise. Skal ruderne pudses i boligen eller på arbejdspladsen? Så står CleanTek ApS klar til at være din professionelle partner.

Vi håndterer vinduespudsning hos både private og erhverv i Haderslev og omegn, ude som inde. Vi har det rette udstyr samt den rette ekspertise til formålet. Du er mere end velkommen til at bestille et uforpligtende tilbud for at se, hvad vi kan gøre for dig.

Cleantek leverer et skinnende resultat

CleanTek er din vinduespudser i Haderslev og omegn. Vores erfarne vinduespudsere sørger altid for at efterlade dine ruder skinnende rene. Vi udfører arbejdet både i hånden samt med rentvandsanlæg.

Udstyret afhænger af opgaven. Vi har også udstyr til at kunne pudse ruder med teleskopstang op til 12 meter, hvorefter opgaver udføres ved hjælp af lift. Vi vurderer altid en given opgave ud fra omfang, højde, rudetype mv. og finder ud af, hvilken løsning der er bedst i forhold til udstyr

Hvad er prisen på vinduespudsning

En pris på vinduespolering vil altid kunne variere, da den afhænger af en lang række faktorer. Blandt andet har boligstørrelse, højde, tilgængelighed og rudetype betydning for, hvor prisen ender. Derudover kommer det også an på, om det er en engangsbestilling, eller vi skal pudse dine ruder flere gange – helt fra hver 14. dag til hver 3. måned. Du kan bestille et uforpligtende tilbud, så du kan blive klogere på, hvad en vinduespudsning til netop dit behov vil koste. Vi rådgiver gerne om, hvad der den bedste løsning, hvor ofte der er behov for vinduespudsning samt eventuelle andre behov eller mulige løsninger.

Du kan få servicefradrag, når du får udført vinduespudsning af professionelle. Servicefradraget er i 2023 på kr. 6.600 per person. Du kan få fradrag for arbejdslønnen for arbejdet. Det gælder både vinduespudsning indvendigt og udvendigt.

Ønsker du et uforpligtende
rengørings tilbud?

Cleantek er din vinduespudser i Haderslev

Hos CleanTek har vi udelukkende vinduespudsere, der sætter den faglige stolthed i højsædet. Hos os betyder det noget, at vi altid efterlader skinnende rene og indbydende resultater.

Vores professionelle vinduespudsere har mange års erfaring med at få både vinduer, vinduesrammer, facader og beklædninger i alle afskygninger til at fremstå på pænest mulig måde. Vi er også klar til at kunne få dine vinduer til at skinne lidt mere, så du kan nyde solens stråler både ude og inde.

Vi har udstyret og ekspertisen