Grundig erhvervsrengøring
i Haderslev

Når det kommer til erhvervsrengøring, har du brug for at finde et firma, du kan stole på. Et rengøringsfirma, hvor du er sikker på, arbejdet bliver udført korrekt, ordentligt og til tiden hver gang. Den slags erhvervsrengøring kan du få i Haderslev gennem CleanTek.

Vi har mange års erfaring med forskellige typer af erhvervsrengøring og medarbejdere med mange års erfaring i branchen. Vi laver altid en individuel og målrettet løsning, der passer til netop din virksomheds behov. Vi tager også gerne en uforpligtende og konstruktiv samtale med dig om, hvilke serviceopgaver der kunne være relevante for din virksomhed, og hvad den mest optimale løsning kunne være.

Skræddersyet erhvervsrengøring

Vi laver ikke bare standardløsninger. Vi skræddersyer serviceydelserne til præcis det, du har brug for. Det gør vi, fordi der kan være stor forskel på, hvad forskellige firmaer har behov for, og ingen bryder sig om eller bør betale for noget, de ikke har gavn af. Vi sætter derfor fleksibilitet og service i højsædet i vores måde at arbejde på. Vi udfører blandt andet følgende opgaver:

  • [Special opgaver
  • [Alle former for vinduespolering
  • [Levering af papir m.m

Hvis du har behov for andre opgaver, kan vi i de fleste tilfælde finde en løsning på dette. Kontakt os gerne og beskriv eventuelle specialopgaver. Vi siger sjældent nej til en opgave, stor som lille, når det gælder spektret erhvervsrengøring.

Sådan udfører vi erhvervsrengøring

Hos CleanTek starter vi altid med at besøge din virksomhed. Derved kan vi vurdere omfanget af opgaven og få en konstruktiv samtale om, hvad du har behov for, og hvad vi kan tilbyde. Vi aftaler i samme ombæring helt specifikt, hvad der skal udføres og hvornår. Vi planlægger så vidt muligt, at arbejdet kan udføres udenfor virksomhedens arbejdstid. Det betyder, at du ikke skal spekulere over, hvornår der bliver gjort rent – du og dine medarbejdere skal bare nyde det rene kontor og omgivelser, når I møder ind.

Ønsker du et uforpligtende
rengørings tilbud?

Pålidelig erhvervsrengøring i Haderslev

Hos CleanTek arbejder der kun professionelle og fagligt stolte mennesker, der sætter kunden først. Vores ambition er at lave løsninger, der passer præcis til jeres behov og ønsker. Vi går op i både vores faglige felt, men også tillid og troværdighed. Du kan være sikker på, at vi leverer det ønskede resultat hver gang ved hjælp af rutine, erfaring og det rette udstyr.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, der passer til dit behov. Kontakt os med en beskrivelse af din opgave, så finder vi en skræddersyet og fleksibel løsning, der matcher dine ønsker.

Vi har udstyret og ekspertisen