Vinduespudser Rødekro
og Aabenraa

Mangler du en vinduespudser i Rødekro, Aabenraa eller resten af Sønderjylland, så er CleanTek ApS din professionelle partner til både erhverv og privat. Vi vasker vinduer både udvendigt og indvendigt.

Hos Clean Tek er vi eksperter i vinduespolering og vore medarbejdere har storerfaring på området. Vi har over 30 års erfaring med vinduespolering, hvilket betyder at vi har båder erfaring og know how som sikrer det bedste resultat hver gang.

Erfaren vinduespudser i rødekro med udstyret i orden

Hos CleanTek ApS har vi det rette udstyr og den rette erfaring, der skal til for at kunne levere et flot resultat. Vi polerer både i hånden og med rentvandsanlæg, alt efter opgaven, vi kan med vore teleskopstænger nå op i en højde af ca. 11-12 meter, herover bruger vi lift o.l.

Ved etagebyggeri hvor vinduerne sidder højt bruger vi som regel rentvandsanlæg som er en teleskopstang med børste hvorigennem der kommer demineraliseret / renset vand (uden salte eller kalk og kemikalier) som efterlader dine vinduer ny poleret og rene.

Med vores specialudstyr og lift kan vi hurtigt og effektivt rengøre og pudse vinduer fra kælder til kvist på alle bygninger.

Hvad koster en vinduespudser?

Der er som sådan ingen fast kalkulator til vinduespolering, prisen er afhængig af en hel række faktorer, som f.eks. tilgængelighed, højde, sprosser o.l., vi kommer gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på vinduespolering af netop jeres vinduer.

Der kan laves aftaler fra ”kun” en enkelt gang eller fast aftale hvor vi kommer enten hver 14 dag eller 1 gang pr. måned hver 2. eller 3. måned, helt som du ønsker det.

Altid vinduespudsning med et skinnende resultat

Vores professionelle vinduespolerere har mange års erfaring med rengøring af vinduer, vinduesrammer, glasfacader og glasbeklædninger i alle afskygninger. ​Vi står derfor også klar til at løse opgaver inden for vinduespudsning for jer, uanset størrelsen på opgaven.

​Vi sætter den faglige stolthed i højsædet og efterlader altid vinduerne skinnende rene og uden striber på vinduerne.

Ønsker du et uforpligtende
rengørings tilbud?

Kontakt din vinduespudser i Rødekro for et gratis tilbud

Er du interesseret i en vinduespudsning eller vil du høre mere om, hvad det indebærer? eller hvordan vi kan skræddersy rengøringen til netop jeres behov, så er du velkommen til at kontakte os.

​Vi kommer gerne forbi og udarbejder et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi har udstyret og ekspertisen