Algebehandling af tag

Hos CleanTek kan vi tilbyde algebehandling af tag, der er grundig og forebyggende. Derudover kan vi også tilbyde algerens af tag, hvis algedannelsen er blevet slem nok til at behøve egentlig rensning. Til behandling mod alger på tag kan vi tilbyde erfarne specialister med solide kompetencer. CleanTek har som firma desuden årevis af erfaring med algerens af tag samt algebehandling.

Som dit tag bliver udsat for vind og vejr, vil der langsomt dannes de velkendte, grønne alger på taget. Det er som udgangspunkt svært at forebygge mod denne algedannelse som privatperson eller anden ikke-ekspert. Dog er det vigtigt, at man holder øje med alger på taget. Algedannelse på taget kan nemlig ødelægge selve taget.

Algebehandling af tag – hvad er fordelene?

Hos CleanTek tilbyder vi denne algebehandling af tag og fliser til hele Sønderjylland, hvor vi har hovedsæde. Der er flere fordele ved at vælge en algebehandling af tag hos CleanTek. Vi bruger skånsomme rengøringsmidler, som ikke tærer på dit tag, men som er skånselsløse og effektive mod alger og mos.

Ved at foretage algerens af tag, når algedannelse først opdages, kan man forlænge tagets levetid. Algedannelse er nemlig meget skidt for taget, da algerne og efterfølgende mos gror ned i revner og kompromitterer tagets tæthed. Foruden det funktionelle resultat, vil et tag fri for alger og mos selvfølgelig også fremstå renere og pænere.

Algerens af tag – hvordan gøres det?

CleanTek bestræber sig så vidt muligt på at bruge miljøvenlige løsninger til al vores rengøring. Derfor benytter vi til algerens af tag et specifikt desinficeringsmiddel, der er særligt miljøvenligt. Dette desinficeringsmiddel vil trænge ind i både alger og mos på taget, så disse dannelser ikke kan hægte sig fast på taget. Derefter lader vi blot naturen styre slagets gang.

Inden for 4 til 6 måneder vil regn og vindpust rense taget for alger og mos på den mest skånsomme måde muligt. Tidsrammen afhænger af belægningernes tykkelse, men når algebehandling af tag er foretaget, vil slutresultatet være et tag, der er så rent og fint som nyt. Denne algerens af tag er desuden den samme, ligegyldigt om der bliver renset tag, terrasse, facade eller noget fjerde.

Ønsker du et uforpligtende
rengørings tilbud?

Algebehandling af tag – pris og information

Det er svært at give en specifik pris på algebehandling, da det blandt andet afhænger af dit specifikke tag. Du skal dog være velkommen til at ringe og få nærmere information om pris på algebehandling af netop dit tag.

Hos CleanTek fokuserer vi på den individuelle målsætning, så vi er desuden klar på at tage hånd om dine specifikke ønsker og behov for algebehandling af tag.

Kontakt os for at høre mere, eller for at få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Vi har udstyret og ekspertisen