Algebehandling af fliser

CleanTek tilbyder algebehandling af fliser til terrasser, balkoner, tag og lignende steder.

Alger kan gro på stort set alle typer fliser, da algedannelse almindeligvis kan ske på alle mulige forskellige slags sten i naturen. Dog kan det være irriterende at døje med i det private eller på kontoret. Derfor er det godt, at CleanTek kan sende dygtige, erfarne specialister ud og fjerne alger fra jeres fliser.

Du kan genkende dannelse af alger på dine fliser på den grønlige nuance med hvide pletter. Som oftest er selve algedannelsen det, der giver fliserne den grønlige farve. De hvide pletter kaldes som regel flisepest og kan på afstand ligne mugpletter, som man normalt kan se på brød.

Ligegyldigt om der er tale om algedannelse eller flisepest, vil en algebehandling af dine fliser fra CleanTek fikse problemet på kort tid.

Effektiv algebehandling af fliser i Rødekro, Aabenraa og omegn

CleanTek er et firma, der bestræber sig på at fokusere på miljøvenlige alternativer til drøje rengøringsmidler og -metoder, som i sidste ende kan være meget skadelige for naturen. Dog går vi ikke på kompromis med effektivitet, når vi vælger disse miljøvenlige alternativer til algebehandling af fliser eller andre typer rengøring.

Til algerensning af fliser benytter vi et miljøgodkendt middel, og hvis det er nødvendigt, foretager vores specialister i stedet en afrensning af fliserne. Denne afrensning foretages med specielle maskiner, som effektivt fjerner algedannelse af dine fliser uden at kompromittere deres belægning. Når algebehandlingen er færdig, vil du have flotte og helt rene fliser, der ser nye og fine ud.

Efter algebehandling af fliser kan du med fordel vælge at få imprægneret området. Dette vil gøre dine fliser mere resistente over for ny algedannelse.

Fordele ved algebehandling af fliser

Fornuftig og grundig algebehandling af fliser renser dine fliser for alger uden at ødelægge fliserne eller deres belægning. En algebehandling af fliser fra CleanTek giver dig ikke kun flotte, rene fliser – den forebygger også algernes dannelse på andre overflader. Derfor er det altid en god idé at foretage algebehandling af dine fliser, lige så snart du opdager algedannelse eller flisepest på din terrasse eller balkon.

CleanTek hjælper gerne med algebehandling af fliser både til erhvervsrengøring og privat rengøring. Algedannelse kan ske på alle fliser, som jævnligt bliver udsat for vind og vejr, men med ordentlig, gennemgående rensning og behandling mod alger kan man minimere skaderne. Det skal desuden bemærkes, at CleanTek også kan foretage algebehandling og algerensning af andre overflader og dele af din bolig.

Som udgangspunkt kan vi foretage algerensning af følgende:

  • [Træterrasser
  • [Tag
  • [Bygningsfacader
  • [Stakit
  • [Mur

Ønsker du et uforpligtende
rengørings tilbud?

Kontakt os for et tilbud på algebehandling

Er du interesseret i en algebehandling eller vil du høre mere om, hvad det indebærer? eller hvordan vi kan skræddersy rengøringen til netop jeres behov, så er du velkommen til at kontakte os.

​Vi kommer gerne forbi og udarbejder et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi har udstyret og ekspertisen

Se hvordan vores udstyr bliver brugt