Skræddersyet erhvervsrengøring i Sønderborg

Hos CleanTek har vi erfaringen, udstyret og den faglige stolthed indenfor erhvervsrengøring i Sønderborg og omegn. Erhvervsrengøring kræver viden og erfaring. Det har vi hos CleanTek. Derudover kræver det også fleksibilitet og en forståelse af, at én løsning ikke passer til alle virksomheder. Hos os får du en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomheds specifikke behov.

Der kan være specifikke krav til hyppighed, grundighed eller rengøringstype – alt sammen krav, vi kan imødekomme og på den måde sikre, du får det bedste resultat. Vi ved, at rengøring er en tillidssag, og vi vil gerne være den leverandør af erhvervsrengøring i Sønderborg, du ved, du kan regne med.

Erhvervsrengøring i Sønderborg når det
passer jer

Vi starter altid med et besøg i din virksomhed. På den måde kan vi vurdere omfanget af opgaven samt sammen med dig og dine medarbejdere finde frem til, hvordan aftalen skal udformes. I kan have krav til hyppighed af rengøring, grundighed eller tidspunkter. Vi finder sammen en fleksibel og passende løsning, så I blot skal koncentrere jer om jeres arbejde og nyde de rene omgivelser.
Vi sætter en ære i at være fleksible og professionelle. Derfor tilrettelægger vi så vidt muligt også arbejdet udenom jeres arbejdstider. På den måde møder I blot ind til de rene og komfortable omgivelser.

Vi udfører alle typer opgaver

Vi har ekspertisen til at udføre en lang række opgaver for en lang række brancher, herunder:

  • [Special opgaver
  • [Alle former for vinduespolering
  • [Levering af papir m.m

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud ud fra din beskrivelse af det specifikke behov. Ingen opgave er for stor eller kompleks – vi kan finde en egnet, fleksibel løsning til enhver situation.

Vi gør brug af miljømærkede rengøringsmidler og medbringer alt selv til hver opgave. Du skal således ikke tænke på at skulle stille noget til rådighed for os. Vi udfører arbejdet og efterlader alting skinnende rent til jeres næste arbejdsdag.

Ønsker du et uforpligtende
rengørings tilbud?

Hos CleanTek er kunden i højsædet

Vores ambition er at levere ydelser, der passer til præcis jeres behov. Vi har erfaring og viden. Derfor kan vi gå i dybden med præcis det, vi er gode til. Vi tilrettelægger forløbet i samarbejde med jer på en fleksibel og nænsom måde. Tillid, troværdighed og faglig stolthed vægtes højt hos os, hvorfor det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas med vores rutinerede rengøringsfolk og det arbejde, de udfører.

Med CleanTek får du en samarbejdspartner, der leverer mere end minimumsresultatet. Vi lægger vægt på den enkelte kunde, imødekommer alle behov samt leverer den bedste service hver gang.

Vi har udstyret og ekspertisen