Kontorrengøring

En af de services, vi hos CleanTek er stolte af at tilbyde vores kunder, er rengøring af kontor. En kontorrengøring fra CleanTek er en grundig og målrettet rengøring, som er tilpasset jeres ønsker. CleanTek opererer i hele Sønderjylland, og vi har fokus på vores sønderjyske kunder og deres særlige behov. Vi er stolte af at tilbyde personlig og individuel service, der ikke går på kompromis med faglige kompetencer.

Kontorrengøring fra CleanTek er, som al anden rengøring fra CleanTek, så miljøbevidst som muligt. Vi bestræber os på at fokusere på stabilitet og bæredygtighed, så vi ikke efterlader for stort et præg på planeten. Derfor benytter vi så vidt muligt miljøvenlige rengøringsmidler til rengøring af kontor og lignende. Vores rengøringsmidler går dog aldrig på kompromis med kvalitet, så du behøver ikke frygte, at vores miljøvenlige rengøringsmidler ikke kan stå distancen i forhold til almindelige rengøringsmidler.

Kontorrengøring fra CleanTek er individuel og målrettet rengøring

Som med alle vores andre services, er kontorrengøring fra CleanTek en gennemgående og grundig rengøring, som er tilpasset jeres specifikke behov. Rengøring af kontor er en type rengøring, der teknisk set hører ind under erhvervsrengøring. Dog er kontorrengøring noget mere fokuseret på de specifikke behov for rengøring, der opstår i et kontormiljø.

CleanTek har udstyret i orden til at ordne enhver type rengøring af kontor, som I kunne behøve. Til visse opgaver i forbindelse med kontorrengøring sætter vi eksempelvis gerne stillads op eller medbringer lifte, så den givne opgave kan udføres perfekt. Ligeledes har vi selvfølgelig de nødvendige redskaber og maskiner stående til at udføre en grundig og professionel rengøring eller rensning, ligegyldigt om I blot behøver en hovedrengøring af jeres kontor eller polering af jeres vinduer.

Alt du bør vide om rengøring af kontor

Som udgangspunkt købes kontorrengøring selvfølgelig som et abonnement, hvor CleanTeks dygtige medarbejdere jævnligt kommer ud til jer og står for almindelig rengøring af jeres kontor. Dog tilbyder vi selvfølgelig også services, der fokuserer på større, specielle opgaver eller blot én enkelt rengøring af jeres kontor, hvis det er alt, I behøver fra os. Ligegyldigt hvilken type service I ønsker, sender vi kompetente og professionelle medarbejdere afsted til at udføre opgaven. Vi er stolte af altid at tilbyde kvalitetsbevidst rengøring af kontor og andet med højt serviceniveau.

Nogle af de serviceydelser, vi tilbyder i forbindelse med kontorrengøring, er eksempelvis følgende:

  • [Hovedrengøring
  • [Abonnementsløsning på rengøring af kontor
  • [Opvask og lignende mindre opgaver
  • [Vinduespolering
  • [Rensning af persienner og/eller gardiner
  • [Levering af papir- og plastvarer
  • [Levering af sæbe
  • [Specialopgaver

Ønsker du et uforpligtende
rengørings tilbud?

Kontakt os for et tilbud på kontorrengøring

Er du interesseret i kontorrengøring eller vil du høre mere om, hvad det indebærer? eller hvordan vi kan skræddersy rengøringen til netop jeres behov, så er du velkommen til at kontakte os.

​Vi kommer gerne forbi og udarbejder et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi har udstyret og ekspertisen