Privat rengøring

Hvis du mangler hjælp til rengøring i det private, kan du med fordel få det fra CleanTek. Hos CleanTek sørger vi for grundig rengøring til både erhverv og private boliger. Vi tilbyder specifikt vores service til private kunder i Sønderjylland, da vi har hovedsæde i Rødekro. Når du får en professionel fra CleanTek ud at gøre rent hos dig, får du en personlig service, som passer til dine behov. Vores medarbejdere er erfarne professionelle, som ikke efterlader striber på glas eller runde kanter i vindueskarmene.

Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, så du kan få den service, du søger. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt professionel privatrengøring er noget for dig, kan du derfor få en konstruktiv samtale til at finde ud af dit præcise behov.

Behøver du privat rengøring?

Her kan du læse nærmere om, hvorvidt du bør investere i privat rengøring. En rengøring af privat bolig er for vores medarbejdere ikke så meget anderledes end erhvervsrengøring, i hvert fald når det kommer til indsats og resultat. Vi sætter en ære i, at du ender ud med en grundig rengøring, ligegyldigt om du jævnligt benytter vores service eller blot behøver en rengøring fra CleanTek en enkelt gang.

En enkelt rengøring af privat bolig er eksempelvis en nem måde at få renset et hjem i forbindelse med til- eller fraflytning. Et fast abonnement på rengøring kan derimod være godt til dig, der af den ene eller den anden grund ikke selv kan varetage al rengøringen selv, eller hvis du blot ønsker at bruge din tid på andre gøremål i hverdagen. Du kan altid kontakte os for en samtale om dit specifikke behov. Vi tilbyder et par forskellige serviceydelser, som du kan se nederst på siden.

Gennemgående og grundig rengøring af private boliger

Hos CleanTek er vi stolte af vores idégrundlag, som bygger på personlig service og høj faglig kompetence. Derfor kan du altid forvente en gennemgående og grundig rengøring privat, når du modtager vores service. Vi sender altid en professionel ud til dig, som har både faglige kompetencer og sociale kompetencer i orden. Du er derfor altid sikret, at din private rengøring passer til netop dig og dine behov – og hvis ikke kan du altid snakke med os om det.

Som udgangspunkt kan vi tilbyde følgende ydelser til privat rengøring:

  • Hovedrengøring af det private
  • Vinduespolering
  • Opvask og lignende mindre opgaver
  • Afrensning af facade og skilte
  • Højtryksrens af facade og/eller fliser
  • Imprægnering af facade og/eller fliser
  • Rensning af persienner og/eller gardiner
  • Særlige opgaver.

Dog kan der indgå flere ydelser alt efter behov og ønske.