Algeservice

Algeservice udføres af specialister

Dit tag bliver hvert år udsat for hårdt og omskifteligt vejr, og med tiden vil der dannes alger og mos på dit tag, som truer med at ødelægge dit vigtigste værn mod regn og sne.

Hos CleanTek er vi specialister i algerensning, som både gør dit tag nyt at se på, ligesom det forlænger dets levetid markant. Vi tilbyder algeservice i hele syd og Sønderjylland.


Sådan fjerner vi algerne

I forbindelse med vores algeservice behandler vi taget med et miljøvenligt desinficeringsmiddel, som er biologisk nedbrydeligt. Det trænger ind i alger og mos, som river sig løs, hvorefter vind og regn fjerner det fra tagfladen.

Afhængigt af belægningernes tykkelse vil du i løbet af 4 til 6 måneder have et tag, der er så godt som nyt, efter vi har udført algeservice på taget.

Den samme type behandling kan vi i øvrigt udføre på træterrasser, bygningsfacader, diverse mure og på stakitter, som også med tiden kan blive ramt af alge- og mosvækst.

Rensning og/ eller behandling af fliser:

Clean Tek behandler dine fliser med et miljøgodkendt middel eller foretager en nænsom afrensning med specialmaskiner, der ikke skader belægningen.

Efterfølgende kan vi behandle / imprægnere området, alt efter kundens ønsker.


Kontakt os og hør mere om vores algeservice

Trænger dit tag til en grundig algeservice, skal du bare kontakte os, enten på telefon 88 44 62 30 eller på vores e-mail cleantek@cleantek.dk.

Kontakt os

CleanTek ApS

Bliv ringet op

Find os

Organisationsforhold

  • CleanTek følger konsekvent de gældende overenskomster for samtlige vore medarbejdergrupper.
  • CleanTek benytter kun samarbejdspartnere der kan leve op til de krav vi stiller til os selv.