Håndværkerrengøring

Clean Tek tilbyder professionel rengøring af alt, om det drejer sig om rengøring efter ombygning/byggerod, fraflytning, eller en nikotin ramt lejlighed.  Vi tilbyder blandt andet også rengøring mens bygge arbejdet står på, og efter det er afsluttet.

Håndværkerrengøring kræver lidt ekstra ud over det sædvanlige rengøringsarbejde, derfor har Clean Tek kompetent personale og det nødvendige udstyr – sammen med mange års erfaring ved vi præcis hvad der skal til for at få styr på byggepladsen, værkstedet, kontorlokalerne eller hvad det måtte være. Vi sørger for arbejdet bliver udført hurtigt og effektivt.

 

Håndværkerrengøring med fokus på kvalitet og service

Vores mange års erfaring gør, at vi hos Clean Tek er vant til at samarbejde med div. aktører på byggepladsen, så rengøringsarbejdet kan udføres løbende, efterhånden som håndværkerne er færdige.
Vores dygtige og kompetente medarbejdere, med kvalitetssans inden for håndværkerrengøring, gør os i stand til at udføre rengøring i høj kvalitet.

Håndværkerrengøring med fokus på kvalitet og service

Ønsker du et tilbud på rengøring efter håndværkere, så kontakt os endelig, så giver vi dig et uforpligtende tilbud.
Ved tilbud på håndværkerrengøring eller slutrengøring, så vi først tager en snak med dig om dine ønsker og behov, så du får den helt rigtige løsning som lever op til dine behov, ønsker og krav.

Ring på telefon 88 44 62 30, eller send os en mail på cleantek@cleantek.dk

Kontakt os

CleanTek ApS

Bliv ringet op

Find os

Organisationsforhold

  • CleanTek følger konsekvent de gældende overenskomster for samtlige vore medarbejdergrupper.
  • CleanTek benytter kun samarbejdspartnere der kan leve op til de krav vi stiller til os selv.