Algeservice

Dit tag samt fliser bliver hvert år udsat for hårdt og omskifteligt vejr, og med tiden vil der dannes alger og mos på taget og fliserne, som truer med at ødelægge dit vigtigste værn mod regn og sne.

Hos CleanTek er vi specialister i algerensning, som både gør dit tag nyt at se på, ligesom det forlænger dets levetid markant. Vi tilbyder algeservice i hele syd og Sønderjylland. Du kan læse mere om algebehandling af tag her.

Clean Tek behandler dine fliser med et miljøgodkendt middel eller foretager en nænsom afrensning med specialmaskiner, der ikke skader belægningen. Du kan læse mere om algebehandling af fliser her.

Efterfølgende kan vi behandle / imprægnere området, alt efter kundens ønsker.

Algeservice udført af specialister

I forbindelse med vores algeservice behandler vi taget med et miljøvenligt desinficeringsmiddel, som er biologisk nedbrydeligt. Det trænger ind i alger og mos, som river sig løs, hvorefter vind og regn fjerner det fra tagfladen.

Afhængigt af belægningernes tykkelse vil du i løbet af 4 til 6 måneder have et tag, der er så godt som nyt, efter vi har udført algeservice på taget.

Den samme type behandling kan vi i øvrigt udføre på træterrasser, bygningsfacader, diverse mure og på stakitter, som også med tiden kan blive ramt af alge- og mosvækst.

Ønsker du et uforpligtende
rengørings tilbud?

Kontakt os for et tilbud på algeservice

Er du interesseret i algeservice eller vil du høre mere om, hvad det indebærer? eller hvordan vi kan skræddersy rengøringen til netop jeres behov, så er du velkommen til at kontakte os.

​Vi kommer gerne forbi og udarbejder et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi har udstyret og ekspertisen