Algeservice

Algeservice udføres af specialister

Dit tag samt fliser bliver hvert år udsat for hårdt og omskifteligt vejr, og med tiden vil der dannes alger og mos på taget og fliserne, som truer med at ødelægge dit vigtigste værn mod regn og sne.

Hos CleanTek er vi specialister i algerensning, som både gør dit tag nyt at se på, ligesom det forlænger dets levetid markant. Vi tilbyder algeservice i hele syd og Sønderjylland. Du kan læse mere om algebehandling af tag her.

Clean Tek behandler dine fliser med et miljøgodkendt middel eller foretager en nænsom afrensning med specialmaskiner, der ikke skader belægningen. Du kan læse mere om algebehandling af fliser her.

Efterfølgende kan vi behandle / imprægnere området, alt efter kundens ønsker.

Sådan fjerner vi algerne

I forbindelse med vores algeservice behandler vi taget med et miljøvenligt desinficeringsmiddel, som er biologisk nedbrydeligt. Det trænger ind i alger og mos, som river sig løs, hvorefter vind og regn fjerner det fra tagfladen.

Afhængigt af belægningernes tykkelse vil du i løbet af 4 til 6 måneder have et tag, der er så godt som nyt, efter vi har udført algeservice på taget.

Den samme type behandling kan vi i øvrigt udføre på træterrasser, bygningsfacader, diverse mure og på stakitter, som også med tiden kan blive ramt af alge- og mosvækst.

Kontakt os og hør mere om vores algeservice

Trænger dit tag til en grundig algeservice, skal du bare kontakte os, enten på telefon 88 44 62 30 eller på vores e-mail cleantek@cleantek.dk.

Resultat efter algebehandling på mur
Før og efter algerens af flisepest